Sunday, May 19, 2013

Premier League Preview: Swansea v Fulham


Bezoek van Fulham naar Swansea op zondag is van weinig belang in de Premier League, maar Martin Jol's mannen zullen willen een nederlaag te voorkomen.
Jol mannen kunnen - mathematisch - eindigen in de top 10, zij die meerdere resultaten om hun weg te vallen.
En degene zijn die niet is gegaan Fulham's manier laat is hun eigen - ze hebben niet gewonnen in zeven wedstrijden, het verliezen van zes van hen.

Het lijkt erop dat zodra het westen Londenaren sloeg 40 punten - ze deed dat met een 1-1 gelijkspel bij Aston Villa - ze namen hun voet van het gaspedaal, zo vielen zij tot Chelsea, Arsenal, Everton, Reading en Liverpool.
Terwijl vier van die vijf zijn top-zeven clubs, het is zeker een stempel op wat was een veelbelovend seizoen eerder.
Swansea, ondertussen, hebben hun belofte vervuld door zitten in de bovenste helft van de Premier League.
Michael Laudrup van mannen afwerking van hun campagne op het Liberty Stadium, een plek die ze niet hebben gewonnen in vier wedstrijden.
Ze alleen in geslaagd een doel in dat stuk van de verliezen aan Arsenal en Tottenham, en trekt naar Southampton en Manchester City.
Ze moeten de trend tegen Fulham te breken, hoewel, als drie van die clubs bezetten plekken in de top vijf en zijn allemaal ofwel gekwalificeerd, of strijden om de UEFA Champions League voetbal.
Swansea toonde ook prima veerkracht in het winnen weg bij de nu verbannen Wigan, alvorens toe te geven laat op de kampioenen Manchester United om de hoop op een voetbalschoenen kopen punt eindigen.
In team selectie nieuws, zal Steve Sidwell voor Fulham zijn na het uitzitten van een schorsing, terwijl Mahamadou Diarra (knie) en voetbalschoenen Ashkan Dejagah (enkel) zijn niet in geschil wegens een blessure.
Ontbrekende voor Swansea zullen hun leidende topscorer dit seizoen Michu (18 goals) met een hamstring probleem, terwijl Michel Vorm (kop) is ook niet beschikbaar.

No comments:

Post a Comment