Thursday, May 23, 2013

Cahill i topform i New York


Tim Cahill har fortsat sin topform forud for Australiens VM-kvalifikationskampe i juni med vinderen i New York Red Bulls '1-0 sejr over Los Angeles Galaxy.
Cahill indskåret hans fjerde mål i fem kampe i Major League Soccer at give Red Bulls deres femte sejr i seks kampe, holde den New York-baserede side i toppen af ​​Eastern Conference liga.
I klassisk Cahill mode, fik i foråret krænger 33-årige australske hovedet for at Juninho Pernambucano har frispark i det 91. minut, der gav Galaxy målmand Carlo Cudicini ingen chance.

Cahill, der sidder ét mål adrift af Australiens all-time topscorer Damian Mori, er næsten sikker på at starte alle tre af Socceroos VM-kvalifikationskampe i næste måned og fodboldstøvler hans Red Bulls holdkammerat, Thierry Henry, mener den tidligere Everton midtbanespiller er i top formular.
"Det er Tim Cahill jeg kender, den ene jeg har set gør denne slags ting i Premier League," sagde Henry efter New Yorks sejr på søndag.
Socceroos sidder på tredjepladsen i deres VM kvalificerede gruppe for Brasilien 2014 med tre spil tilbage.
Cahill og Co vil rejse til Gruppe B-lederne Japan den 4. juni, før hosting Jordan i Melbourne (juni 11), og Irak i Sydney (juni 18).
En uafgjort i Japan vil tage Socceroos til syv point og adidas fodboldstøvler over anden placerede Jordan på mål forskel i Gruppe B stillinger, hvilket ville sætte Holger Osieck s side i boksen sæde at kvalificere sig til en tredje successive VM-slutrunden.

No comments:

Post a Comment