Thursday, May 30, 2013

DFB-Pokal Preview: Bayern München v Stuttgart


Bayern München vil sigte efter en historisk treble i lørdagens DFB-Pokal finale mod Stuttgart Berlins Olympiske Stadion.
Jupp Heynckes 'side har fejet alle før dem i denne sæson, hævder Bundesligaen med et rekordstort 25 point fra Borussia Dortmund, før et sent Arjen Robben mål gav dem en 2-1 sejr i UEFA Champions League finalen mod Juergen Klopp s side på Wembley sidste lørdag .
Nu kan de give Heynckes, som vil afgår Allianz Arena for at gøre plads til indgående træner Pep Guardiola sæson enden, den perfekte farvel.

Ingen tyske side har været i stand til at opnå en diskant i liga, pokalturnering og kontinentale trofæ, ikke engang den legendariske Bayern team af 1970'erne kaptajn Franz Beckenbauer, der vandt tre på hinanden europæiske Cups 1974-1976.
Bayern formand Karl-Heinz Rummenigge mener den nuværende trup kan gøre sig udødelige af spillet skal de triumf mod Stuttgart.
"Dette hold har allerede indgået i historiebøgerne, men de kan gøre sig udødelig nu som den mest succesfulde Bayern hold af hele tiden," Rummenigge sagde.
"Den generation, herunder Beckenbauer, (Gerd) Mueller og (Sepp) Meier i 1970'erne aldrig formået at vinde partiet.
"Den eneste fejl, vi kunne gøre, og det gør det runder i medierne i øjeblikket, er at tænke, vi nærmer den letteste del, og vi vil nemt slå Stuttgart.
"Vi er nødt til at koncentrere sig 100 procent.
"Stuttgart havde ikke en stor Bundesliga sæson, men de kan redde det hele ved at slå Champions League vinderne. Stuttgart vil være helt motiveret."
Stuttgart sluttede en skuffende 12. i Bundesligaen denne valgperiode, men limbered op for finalen med en 10-0 hamrende i Oberliga (Tysklands femte tier) side Reutlingen på lørdag.
Coach Bruno Labbadia kender hans team vil være kæmper store odds for at vinde deres første store trofæ siden 2006-07 Bundesliga, et år, hvor de blev slået 3-2 i DFB-Pokal endelig ved Nürnberg.
"Det er en god ting at spille i en endelig og fodboldstøvler vi tror du kan slå en tilsyneladende almægtig team på en perfekt dag," Labbadia sagde.
"Som tingene står nu, er vi nødt til at nå vores maksimale, og billige fodboldstøvler håber, at Bayern ikke spille på det højeste niveau den dag.
"Det er ikke den situation, at jeg foretrækker. Jeg vil hellere køre videre end at forsøge at holde op.
"Jeg ville foretrække for os at være favoritter, der ville betyde, at vi ikke ville have nogen problemer."

No comments:

Post a Comment