Thursday, May 16, 2013

Plasil trots als Bordeaux bereik Coupe de France finale


Bordeaux middenvelder Jaroslav Plasil was blij zijn zijde hebben hun plaats gereserveerd in de Coupe de France finale met een overwinning op Troyes.
Nadat ik een doel achter in de halve finale, Bordeaux gemonteerd een tweede-half comeback met hun eerste finale verschijning boeken sinds 1987.
Jean-Christophe Bahebeck scoorden voor Troyes in de zevende minuut en Francis Gillot's mannen moeite om in het spel, maar een doelpunt van Cheick Diabate net voor rust genivelleerd de score en na de pauze Bordeaux in staat waren aan te dringen op de overwinning.

Het winnende doelpunt kwam op 63 minuten toen Jeremie Brechet zet de bal langs zijn eigen doelman, en Plasil was trots op hun comeback de finale te bereiken.
"Het is een opluchting," zei hij. "We wisten dat Troyes zijn een goed team in huis, die zeer snel te spelen.
"We hebben het gezien in de eerste helft. We zijn erin geslaagd om onze fouten te corrigeren en we hebben gekwalificeerd.
"Het is geweldig voor de club. Het is niet gebeurd voor een lange tijd. De fans kunnen gaan naar Parijs en geniet van deze grote wedstrijd."
Bordeaux-voorzitter Jean-Louis Triaud was trots op achivement zijn kant en voetbalschoenen kopen drong hij was nooit ongerust gezien hun geschiedenis in de competitie.
"We hebben gespeeld al onze bekerwedstrijden van achter," zei hij. "We hebben altijd achter in de scores geweest.
"Elke keer dat we hebben gehad om terug te komen. Elke keer was het moeilijk om het spel af want we moesten verdedigen.
"Maar we serieus zijn geweest, we vochten en we in staat om het voetbalschoenen online resultaat te beschermen zijn geweest. Het team zal deze finale spelen in Parijs. Het doel is bereikt."
Bordeaux zal op zoek gaan naar hun eerste kopje triomf in 26 jaar toen ze Evian spelen in de finale op 31 mei in Stade de France.

No comments:

Post a Comment