Friday, May 24, 2013

Fulham plannen Schwarzer oplossing gesprekken


Fulham-manager Martin Jol zal geen garantie voor Mark Schwarzer een startpositie op de Engels Premier League club volgend seizoen.
Maar Jol heeft niet opgegeven zijn plannen om de diensten van de doelman te behouden op Craven Cottage.
Reacties Jol zijn niet een groot teken voor potentiële WK-campagne van de Socceroos 'in Brazilië volgend jaar, als Schwarzer, op 40 jarige leeftijd, zou het moeilijk vinden om een ​​nieuwe club te vinden, terwijl de volgende generatie keepers moeten nog het bereiken hoogten van Australië's huidige nummer een.
Spreken na Fulham 3-0 overwinning op Swansea op de laatste dag van de 2012/13 Premier League-seizoen, Jol toonde Schwarzer had een contract aanbod van de Londense club afgewezen omdat hij wilde een garantie dat hij zal de nummer een keeper volgend seizoen.

De lange tijd Socceroos doelman speelde vijf seizoenen bij Fulham, rekken tot meer dan 30 competitie optredens elke campagne, maar reacties Jol impliceren beide partijen zijn verre van een overeenkomst.
"We boden markeren een nieuw contract, maar het enige ding is dat hij wilde worden gegarandeerd aan de nummer een te zijn en dat is niet makkelijk als we een keeper toch, 'Jol zei op zondag.
De situatie is ingewikkeld vanwege de vorm van een van Fulham de andere doelmannen, David Stockdale, die het afgelopen seizoen heeft doorgebracht met Championship club Hull City.
De 27-jarige doelman speelde 26 wedstrijden voor Hull City als ze werden gepromoveerd naar de Premier League en Jol kunnen worden verleid om de jongere gloveman proberen vooruit Schwarzer volgend seizoen.
Maar na het bekijken van Schwarzer in een schitterende prestatie tijdens de overwinning van zondag op Swansea, Jol heeft niet opgegeven hoop dat de veteraan Australische zal een nieuwe deal te ondertekenen.
"We zullen gaan zitten met Mark en proberen om een ​​oplossing te vinden.
"Hopelijk zullen we een oplossing vinden. We wonnen met 3-0 en hij was zeer goed.
"Het zou anders zijn geweest als hij er niet was geweest, maar je moet strijden en vechten voor je plaats.
"Hij wil bijna een garantie om de nummer een te zijn, maar als we geen oplossing kunnen vinden moeten we een zeer goede keeper te krijgen, want je moet heel goed naar beter zijn dan, of gelijk, als hem."
Terwijl Schwarzer was in goede vorm tegen Swansea, heeft de Australische enigszins wankele zag dit seizoen, toe te geven meer doelpunten voor Fulham in de Premier League dan in een andere campagne, omdat hij bij de Londense club.
Schwarzer plukte de bal uit zijn net 57 keer in zijn 36 Premier League optredens dit seizoen, met zijn vorige slechtste prestaties komen in de 2009/10 campagne (45 doelpunten in 37 wedstrijden).

No comments:

Post a Comment