Thursday, May 16, 2013

Cabaye positiv for Newcastle forbedring


Newcastle midtbanespiller Yohan Cabaye har bakket sin side at stige op i Premier League tabellen næste sæson.
Efter at have afsluttet femte sidste valgperiode har Alan Pardew mænd kæmpede i den aktuelle kampagne, og kun sikrede deres overlevelse på den næstsidste weekend af sæsonen med en 2-1 sejr på allerede forvist QPR på søndag.
Det har været en hård sæson for Newcastle, men de kan stadig slutte i top-halvdel af Premier League tabellen, hvis resultaterne går deres vej i denne weekend.
Cabaye sagde hans hold ikke har fejret overlevelse selv og de er fast besluttet på at forbedre, når får chancen næste kampagne.

"Vi er tilfredse, vi er sikre, men vi er ikke stolte af, hvad der er sket (i denne sæson)," Cabaye fortalte The Journal.
"Vi ønskede ikke at have alt hængende på det sidste spil. Hvis det var sket, ville det have været meget nervøs for alle. Nu jobbet er udført, selv om der ikke er virkelig nogen festlighederne foregår."
"Vi er nødt til at forberede sig godt til næste sæson, fordi vi ikke kan have en anden sæson som denne.
"Vi ved, vi er i stand til meget bedre. Vi har et godt team. Jeg er sikker på alle føler det samme, men vi er nødt til at lære af denne sæson for at sikre næste sæson er bedre."
Newcastle plaskede kontanter i januar i et forsøg på at vende deres udflagning formuer, underskrive fem franske spillere.
Ingen af ​​de signings har konsekvent imponeret, men Cabaye tror klubbens franske Legion bliver bedre næste sæson, ligesom resten af ​​holdet.
"De nye franske spillere vil have mere tid til at forberede i pre-season, og det er vigtigt," sagde han.
"Det vil hjælpe os alle, fordi næste sæson, vil de have haft mere erfaring i Premier League. Det er meget vanskeligt at tilpasse sig hurtigt, især hvis du flytter i januar.
"Det var en adidas fodboldstøvler ny liga for de spillere, og en ny form for fodbold. Vi vil have mere tid til at forberede nu.
"Forhåbentlig vil vi have en god pre-season, en hård pre-sæson, der vil sørge for vi er egnet til næste år. Jeg tror, ​​vi har en god kvalitet på holdet, og vi kan helt sikkert være meget højere i ligaen tabellen. "
Også på Newcastle vil bryggers mand Ryan Taylor forlader for USA på onsdag, da han gennemgår en alvorlig operation med en fodboldstøvler berømt knæ specialist.

No comments:

Post a Comment